top of page
Image by krakenimages

Om oss


 

Organisationen Umbra Terram

Vi tror på  erfarenhetens lärdom, äventyrets glädje och upplevelsens kraft . Vi har tillit till kreativiteten och fantasins vigör - att skapandet kan föra människor samman och framåt. Vi verkar för att skänka insikt genom upplevelsen, utveckling genom engagemang och samarbetsvilja genom beröringspunkter människor emellan. Vi använder oss av skapande, förkroppsligande och förverkligande för att låta våra deltagare växa som människor genom upplevelsen och samhörighet.


-Produkten bara råkar vara trollbindande och stämningsfulla fantasy evenemang.

Arrangörer:

Eventet arrangeras utav DreamSmith Production och Umbra Terrams arrangörsgrupp genom Järnvilja och Förenade Lajvare i sammarbete med ABF Flen och Sverok. 

Producent

Cornelia Stjernlöf

Producent

Cornelia Stjernlöf är uppsättningens producent och arrangörsgruppens samordnare. Hon är också ytterst ansvarig för trygghet säkerhet på plats. Hon är en av våra veteraner som varit med och skapat lajv för både stora och små i över 10 år. Hon äger en brinnande kreativitet och kan teckna, sjunga, smida, sy och mycket, mycket mer. På lajvet kan ni kanske se henne som en magisk filur som smyger runt och ställer till bus för barnen eller så står hon och myser medans hon ser deltagarna växa och utvecklas tillsammans.

Problemlösning

Gustav Danielsson

Problemlösning

Gustav Danielsson, vår logistikexpert, står stabil mitt i lägerverksamhetens dynamik. Med gedigen erfarenhet av lägerverksamhet är han mästare på att hantera oväntade utmaningar och han ser alltid till att evenemanget flyter på smidigt. Gustavs förmåga att kombinera strukturerat tänkande med flexibilitet gör honom ovärderlig för att hantera alla typer av situationer. På lajvet är han överallt, redo att lösa problem och bidra till en oförglömlig upplevelse för deltagarna.

Regissör

Jonathan Stjernlöf

Regissör

Jonathan Stjernlöf är en erfaren regissör med en bakgrund i teater, innovation och entreprenörskap. Med en lång historia av att arrangera lajv och interaktiv teater i Sverige, har han samlats en imponerande mängd erfarenhet och expertis. Han är känd för sin förmåga att hantera en mängd olika uppgifter samtidigt, och ändå leverera en trollbindande storyline för deltagarna att gotta sig i. Jonathan levererar med passion, precision och professionalism, alltid strävande efter att skapa oförglömliga upplevelser för sina deltagare.

Upplevelseadministration

Louise Franklin

Upplevelseadministration

Louise Franklin är vår administrativt ansvariga. Hon beskriver sig själv som en kreativ kultur- och naturmänniska. Hon har lajvat länge och arrangerat lajv i snart tio år. Det som med hennes egna ord driver henne, är att få jobba kreativt och skapa något som är unikt och viktigt för lajvsverige. Louise är vårt skarpa kort när det gäller kreativa lösningarna administrativa utmaningar, hon skapar magi i arrangörsgruppen med sitt engagemang för barnens bästa.

Kommunikatör

Maria Bernäng

Kommunikatör

Maria Bernäng är arrangörflottans kommunikatör. Det är hon som besvarar mail och frågor på sociala medier. Maria har lajvat sedan 2009 och har sedan dess hunnit med att skriva intriger, jobba praktiskt och arrangera inom lajvscenen. Hon har huvudet på skaft och ett öga för organisation.

Praktisk samordning

Martin Rydberg Hedén

Praktisk samordning

Martin Rydberg Hedén bär det praktiska ansvaret för gruppen. Han är en pålitlig och engagerad person som har varit med i utkanten av arrangerandet under några år som oerhört skicklig matansvarig, men som nu tagit steget rakt in i arrangörsgruppens kärna. Här bidrar han med allt mellan himmel och jord, dygnet runt. Han har lajvat sedan tonåren och arrangerat en del från och till. Martin ser fram emot att skapa fungerande flödesscheman som får lajvet att fungera väloljat.

Medskapare:

Nedan följer en lista på medskapare utan inbördes ordning. Det här är personer som aktivt eller tidigare bidrar/bidragit till sagans utveckling och den magiska världens blomstrande.

Altea Blomkvist

Medskapare
233826372_369631181464795_1624401230043785788_n.jpg

Sara Boman

Medskapare
233826372_369631181464795_1624401230043785788_n.jpg
bottom of page