top of page

Boende & biljettyper

Här finner du listat vad som gäller för varje biljettyp. Är det så att något känns oklart så hör gärna av dig till oss. Biljettpriser hittar du inne i själva eventets anmälningsformulär, detta är för att minimera risken att ouppdaterade priser smyger sig in på hemsidan. 

Lajv-läger biljett

Biljett för barn 10-15 år som ska delta på lägret och åker utan vuxen som ansvarar. Ingår: Mat, boende, lånekläder, deltagande på lägret och lägerledare. Notera att vid köp av biljett blir man medlem i Förenade lajvares förening och kommer rapporteras som deltagare i "annan folkbildning" på ABF. Dessa lägerdeltagare sover i sovsalar uppdelade efter trolldomscirklar (elevhem) och har alltid minst en lägerledare nära till hands. Skoluniformen består av: pösbyxor i bomull, skjorta i bomull, rock i bomullscanvas. 

 

Barnbiljett (Åker med vuxen)

Biljett för barn upp till 15år som ska delta på lägret och åker i sällskap med vuxen. (Den vuxna behöver också köpa en biljett) Ingår: Mat, boende, lånekläder (för barn 10-15), deltagande på lägret eller magisk förskolan. Obs: Med den här biljetten är det den som medföljande vuxen som ansvarar för ditt barn, inte lägerledarna. Notera att vid köp av biljett blir man medlem i Förenade lajvares förening och kommer rapporteras som deltagare i "annan folkbildning" på ABF. Dessa barn, oavsett om de går på magisk skola eller förskola, bor tillsammans med de föräldrar/vuxna de är anmälda med.

 

Akolytbiljett

Biljett för dig som är 15-25 år och vill spela akolyt. Detta innebär att du spelar att du studerar vidare på skolan efter grundutbildning. Du kommer studera under en av lärarna och åläggs att hjälpa denne hålla i sina lektioner. Ingår: Mat, boende, lånekläder, deltagande med intrig. Notera att vid köp av biljett blir man medlem i Förenade lajvares förening och kommer rapporteras som deltagare i "annan folkbildning" på ABF. Bor i anslutning till skolan, och elevcirklarna.

 

Vuxenbiljett - standard

Biljett för deltagare 15år och uppåt. Ingår: Mat, boende, samt deltagande med intrig. Notera att vid köp av biljett blir man medlem i Förenade lajvares förening och kommer rapporteras som deltagare i "annan folkbildning" på ABF.Bor i rum med värme och säng. Vi kommer göra vårt bästa för att hålla sällskap samman men eftersom alla sängutrymmen behöver brukas kan man komma att dela rum med andra sällskap. Personer i samma sällskap kan komma att bli tilldelade dubbelsängar att dela på.

 

Vuxenbiljett - ekonomi+

Biljett för deltagare 15år och uppåt. Ingår: Mat, boende, samt deltagande med intrig. Boendestandarden och miljön är något lägre än på standardbiljetten. boende sker i vandrarhemsmiljö i vårt trolldomssamhälle Gilwell 800m från slottsparken. Notera att vid köp av biljett blir man medlem i Förenade lajvares förening och kommer rapporteras som deltagare i "annan folkbildning" på ABF.Bor i rum med värme och säng. Vi kommer göra vårt bästa för att hålla sällskap samman men eftersom alla sängutrymmen behöver brukas kan man komma att dela rum med andra sällskap. Personer i samma sällskap kan komma att bli tilldelade dubbelsängar att dela på.

Vuxenbiljett - ekonomi

Biljett för deltagare 15år och uppåt. Ingår: Deltagande utan intrig. Obs: Du måste själv ordna boende i tält på vår campingplats och håller med egen mat. Notera att vid köp av biljett blir man medlem i Förenade lajvares förening och kommer rapporteras som deltagare i "annan folkbildning" på ABF. Boende på ängsmark med bra tältunderlag. Tillgång till dass och kylskåp invid campingytan.

 

Familjepaket - standard(4pers)

Biljetter för 4 pers. (Minst 1 ansvarig vuxen). Läs på "Barnbiljett" och "Vuxenbiljett - standard" för att se vad som ingår. Alla i ett familjepaket bor tillsammans, barn som går på skolan får såklart vara med på fritidsaktiviteter och umgås i trolldomscirklarnas utrymmen men måste sova med sin familj. Vill man att ens barn ska bo med övriga elever i anslutning till skolan måste man köpa en lägerbiljett till hen.

 

Familjepaket - ekonomi

Biljetter för 4 pers. (Minst 1 ansvarig vuxen). "Vuxenbiljett - ekonomi" för att se vad som ingår. Barn 10-15 år får låna en skoluniform men äter och bor med den medföljande vuxna. Barn som går på skolan får såklart vara med på fritidsaktiviteter och umgås i trolldomscirklarnas utrymmen men måste sova med sin familj. Vill man att ens barn ska bo med övriga elever i anslutning till skolan måste man köpa en lägerbiljett till hen.
 

Småbarnsbiljett (sällskap av vuxen)

Det är gratis att ta med ett barn under 5 år i sitt följe (500kr/barn utöver det första). Dessa delar då sovplats och matbiljett med sin förälder. Du ska alltså vara beredd att sova i samma säng som barnet.

bottom of page